Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Byggenormserien blir digital – prøv allerede nå

Øyvind Berild
17.11.2020
Digitaliseringen går videre og Byggtjeneste følger etter. Byggenormserien på papir vil fra 2022 gå over til å kun eksistere på vår digitale plattform Byggtjeneste Portalen

Norsk Byggtjeneste AS er en viktig aktør i digitaliseringen og for miljøfokuset i byggenæringen. Vi leverer også alt regelverk digitalt i Byggtjeneste Portalen. Våre papirabonnement for Byggenormserien og Grunnpakke Regelverk vil videreføres ut 2021, men fra 1. januar 2022 er det dessverre slutt for papirutgaven.

Men fortvil ikke, Byggenormserien blir ikke borte, den vil leve videre i digital form gjennom Byggtjeneste Portalen. I den anledning kommer vi med følgende tilbud til alle våre papirkunder:

Alle betalende papirabonnenter får tilgang til et digitalt abonnement med 1 bruker i hele 2021 uten ekstra kostnad.

Registrere deg som abonnent på knappen ovenfor. Abonnementet løper til det sies opp og det er ikke noe oppsigelsestid. Det sendes ut varsel om fornyelse 1 mnd. før årsskiftet.

Typiske brukere av Byggtjeneste Portalen er arkitekter, konsulenter, kommunale saksbehandlere eller entreprenører. Byggtjeneste Portalen er et digitalt hjelpemiddel der du får kommentarer til lovverket, miljøvurderte byggevarer og produktdokumentasjon på byggevarer samlet på ett sted.

TIL TOPPEN