Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

– Masterdata-Kristin, er det deg?

Hvem er Kristin Lindqvist?

Startet i Byggtjeneste i 2019
Jobber som prosjektleder i Databasedriftsavdelingen
56 år
Bor i Lillestrøm
Ånder for fornøyde kunder og har vært en pådriver innen påfyll av EPDer i NOBB-databasen i den senere tid.
En humørspreder i kontorlandskapet i Byggtjeneste
Øyvind Berild
06.10.2022
Hun følger opp masterdata med argusøyne, og drives av å gjøre kunder og kollegaer fornøyde. Men ikke tro at Kristin Lindqvist skrur av energibryteren når arbeidsdagen er over.

Når startet du i Byggtjeneste og hva jobber du med her?
– Jeg har jobbet her i tre år som prosjektleder. Jobben min går ut på å optimalisere varene så de får skinne og sørge for at all dokumentasjon er på plass. Rett og slett bidra til å vedlikeholde masterdata, og selvfølgelig veilede og hjelpe leverandørene til å utføre jobben.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?
– Jeg starter alltid dagen med å logge inn i SuperOffice-systemet vårt hvor sakene mine ligger. Der sjekker jeg pågående prosjekter, om det har kommet nye forespørsler, hva jeg har lagt inn som remindere til meg selv osv. Så prøver jeg å planlegge dagen min etter det, blant annet ved å låse noen timer til bestemte prosjekter. Det er imidlertid lettere sagt enn gjort – man blir jo avbrutt enkelte ganger. Men det går helt fint, det er veldig givende å kunne hjelpe både kunder og kollegaer.

Hvilken effekt ønsker du at din jobb gir?
– Jeg håper både kollegaer og kunder er fornøyde med den jobben jeg gjør. Det er viktig for meg at kundene sitter igjen med et godt inntrykk og har fått større forståelse gjennom arbeidet med oss i Byggtjeneste. Jeg vet jeg ikke kan svare på alt, men da noterer jeg og finner en god kollega som kan hjelpe meg. Som type er jeg på tilbudssiden, og det er viktig å være behjelpelig. Det motiverer meg å få nye utfordringer og lære nye ting.

Hva setter du mest pris på ved arbeidsdagen?
– At man rett og slett har muligheten til å gjøre både kunder og kollegaer fornøyde med den jobben man gjør. Det er den viktigste pådriveren og det som motiverer meg mest. En annen ting jeg setter stor pris på her i Byggtjeneste, er at det er takhøyde med tanke på innspill. Jeg liker å kaste mange baller opp i lufta, og noen av dem feiler naturligvis. Men det rommet har vi her, noe som er veldig viktig for meg.

« Vi er her for å tilrettelegge og hjelpe kundene våre, det gir meg energi at jeg sammen med mine kollegaer kan få masterdataene til å «skinne». »
Kristin Lindqvist - prosjektleder i Byggtjeneste

Hva er ditt beste minne så langt i Byggtjeneste?
– Det må være da vi kom tilbake på kontoret etter korona-perioden. Hjemmekontor var helt greit for en periode, men det å komme tilbake og se kollegaer – det var helt herlig! Selve arbeidet er en ting, men jeg setter også stor pris på det sosiale på en arbeidsplass. At vi ikke bare er kollegaer, men at vi også kjenner hverandre litt privat. Det synes jeg er helt supert.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?
– Jeg elsker å være sammen med familie og venner. Trives også godt med å dra på konserter, spise ute med kjente og kjære, dessuten trener jeg så mye jeg kan. Sånn generelt kan man vel si at jeg er et sosialt dyr som er i overkant aktiv, jeg liker at det skjer ting. Enkelte ser nok på masterdata som noe litt grått og støvete, og hadde nok tenkt «Masterdata-Kristin, er det deg?» hvis de hadde møtt meg privat. I tillegg er jeg nok ganske kreativ – jeg har malt litt og er veldig glad i håndarbeid. Også interesserer jeg meg for interiør, til min manns store fortvilelse…

Bli med på NOBB-konferansen 2022

Byggtjeneste arrangerer NOBB-konferansen 2022 15. – 16. november på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Konferansen er relevant for alle som jobber i byggenæringen, og tematikken er like relevant for VA/VVS som bygg.

Hovedtema: Hvordan skape trygghet i et krevende marked?

På dag 1 er det de store linjene i byggenæringen som står i fokus. Gode foredragsholdere snakker om interessante tema. På dag 2 går vi mer i dybden og vi byr på tre interessante parallellsesjoner etter lunsj. I tillegg skal vi  dele ut priser til to leverandører som har utmerket seg siste året, det blir festmiddag og sist men ikke minst, du kan møte mange utstillere for en hyggelig fagprat.

Du kan melde deg på allerede nå så er du sikret en plass.

TIL TOPPEN