Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

NOBB Miljødata API klart til lansering

TID: 18. mai 2022 kl. 14.00
STED: Digitalt webinar via Teams
PRIS: Gratis
Meld deg på
Øyvind Berild
21.04.2022
Byggtjeneste inviterer til et kort webinar for lansering av API-et til NOBB Miljødata – tjenesten som gir deg tilgang til miljødata fra NOBB-databasen.

Holdningene til utslipp i byggenæringen er i endring, og dokumentasjon på hvor mye utslipp et byggeprosjekt medfører vil bli et viktig konkurransefortrinn. Da kan kunden bli mer bevisst på hvor mye klimagassutslipp et prosjekt medfører sammenlignet med hvilke valg man gjør på produktnivå i prosjektet. Disse dataene finnes allerede gjennom produktets EPD og det er her NOBB Miljødata kommer inn.

NOBB Miljødata er en utvidet tjeneste som bruker eksisterende produktdata fra NOBB-databasen og leverer miljørelaterte data til entreprenører som har behov for å lage klimagassregnskap på byggeprosjekter. Med de samme produktdataene kan byggevarebutikkene vise produktets CO2-avtrykk i nettbutikken og inkludere CO2-utslippet per varelinje på fakturaen sammen med prisen på produktet.

Les også: Se det første webinaret om NOBB Miljødata

Webinar: Lansering av NOBB Miljødata API

Nå kan du koble deg på NOBB Miljødata API, dette gjør det mulig å få miljødata på produkter du skal benytte i et prosjekt direkte inn i dine systemer. Siden første webinar har vi jobbet med å få inn mer EPD-data i NOBB-databasen til å kunne lansere API-et som skal levere miljødataene direkte til brukeren av tjenesten.

På dette webinaret skal vi snakke mer om:

  • Hva er NOBB Miljødata?
  • Hvor mye EPD-data finnes tilgjengelig i dag?
  • Hvordan jobber Byggtjeneste for å få inn mer data og hva kan du som bruker gjøre for å aktivt delta til at vi når felles mål?

Les også: Se hvordan Mestergruppen bruker NOBB Miljødata i sin garage-konfigurator

Påmelding

Webinaret er gratis og arrangeres digitalt via Teams.
Varighet: ca 45 minutter
Du får link til arrangementet på e-post.

18. mai 2022 kl. 14.00

TIL TOPPEN