Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Beregne miljøavtrykk med NOBB Miljødata

TID: 27. september
STED: Digitalt webinar via Teams
PRIS: Gratis
Meld deg på
Øyvind Berild
13.09.2022
Byggtjeneste inviterer til webinar der to av våre kunder skal fortelle hvordan de bruker dataene fra NOBB Miljødata i sine systemer.

Har du kontroll på dine miljødata? Det spiller ingen rolle hvor i verdikjeden du er, Miljødata og klimagassregnskap vil bli ett hett tema i tiden fremover, se hvordan to av våre kunder har valgt å bruke vår data som en sukssefaktor for å kunne videreutvikle sine tjenester som nå tilbys byggenæringen.

Kristine Bergendahl – produkteier i Byggtjeneste

Dato: 27. september kl 10.00 – 10.45
Sted: Digitalt på Teams

 

Hør erfaringene fra to av brukerne av NOBB Miljødata

Vi har invitert to av brukerne av NOBB Miljødata som skal fortelle hvordan de har tatt i bruk datagrunnlaget fra NOBB Miljødata i sine systemer.

Reduzer
Beregn karbonfotavtrykket til ditt byggeprosjekt. Reduser utslippene, dokumenter, og sertifiser. Reduzer hjelper utviklere med å holde kontroll på miljøpåvirkningen, og til å redusere klimagassutslipp. All miljødata, klimamål, sertifiseringer, i samarbeid med resten av teamet.

BuildFlow
BuildFlow jobber med digitalisering, automatisering og effektivisering i prosesser som inneholder byggevarer. Vi har utviklet et system for automatisk å beregne Co2-belastning på materialinnkjøp i forbindelse med innkjøp av varer til reparasjon i forsikringssaker.

Les mer om hvordan Arbor jobber med digitale EPD-er: Klimagassregnskap er viktig, nå blir det enklere

TIL TOPPEN