Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Arkitekt / rådgiver

Få totaloversikt med oppdatert informasjon om miljøsertifiseringer, produktspesifikasjoner, regelverk lett tilgjengelig i både prosjekterings-, innkjøps- og bruksfasen.

Totaloversikt

Ved å logge deg inn i vår digitale portal får du hele tiden oppdatert informasjon. Byggeteknisk regelverk, produktspesifikasjoner, paragrafer, miljøkrav, veiledninger og mye mer. Alt oversiktlig presentert og med henvisninger til relevante publikasjoner og veiledninger. Den unike søkemotoren gjør det enkelt å navigere i regelverket, selv fra byggeplassen via mobiltelefonen.

 

 

Norsk Byggevarebase (NOBB) inneholder over 900 000 produkter med dokumentasjon knyttet til varen der dette finnes, som tekniske godkjenninger, sertifikater, monteringsanvisninger og produktbilder. Denne informasjonen kan benyttes i prosjekterings-, innkjøps- og brukssituasjoner hvor man skal dokumentere selve produktet mot eksisterende krav. Med dette verktøyet kan du alltid formidle nødvendig informasjon om både produkter og regelverk raskt og effektivt.

 

ECOproduct

Byggeprosjekter vil i fremtiden ha krav om miljødokumentasjon. Krav til produktegenskaper vil blant annet defineres ut i fra miljøegenskaper og bærekraft. ECOproduct brukes av arkitekter, entreprenører og byggherrer med mål om å ta miljøvennlige materialvalg. 

ECOproduct står sentralt for å oppnå et BREEAM-NOR sertifisert bygg. Som prosjekterende får du mulighet til å velge de mest miljøvennlige byggevarer som finnes på markedet og dermed innfri et stadig strengere miljøkrav.

Les mer

Aktuelt og nyttig

Arkitekter kan enklere gjøre miljøvennlige materialvalg

Arkitekter får spesialtilgang til unik kilde for miljøvennlige materialvalg via avtale inngått med Norske arkitekters landsforbund.

Les mer