Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Er produktdata og miljøvennlige byggevarer relevant for deg?

Kom innom for en prat på vår stand, og test ut våre løsninger. Vi har store touchskjermer der du kan utforske våre tjenester alene eller sammen med oss! Standen vår er sentralt plassert i hall D, standnr: D03-25 . 

Byggenæringen står midt i en transformasjon fra analoge til digitale arbeidsprosesser. Byggtjeneste leverer produktdata/produktinformasjon til hele verdikjeden, fra IT leverandører, entreprenør, handel, byggmester og produsenter. Byggtjeneste sine tjenester bidrar til å effektivisere, samt at vi er en del av det grønne skiftet. 

 

Byggevarens rolle under planlegging – bygging – drift

Norsk Byggevarebase (NOBB) er ikke lenger kun en produktdatabase for leverandør og handel, men en informasjonsdatabase for alle produkter et bygg er satt sammen av. Årets NOBB Konferanse vil derfor løfte opp betydningen av informasjonspunktene som byggevarens produktdata brukes i. Byggevarene har gått fra kun å ha et funksjonelt fokus, til å innholdsfylle bygget med all relevant fysisk og informativ produktinformasjon.

 

Korte fagseminar under Bygg Reis Deg

Byggtjeneste arrangerer tre seminarer på 45 minutter under Bygg Reis Deg, disse står også i programmet for messen. De tre seminarene  belyser ulike aktuelle tema rundt miljø og fordypning i hvordan våre tjenester benyttes.

Du kan melde deg på disse seminarene, men det er ikke noe krav. For å melde deg på går du til Bygg Reis Degs hjemmesider, under Program kan du opprette en bruker slik at du kan melde deg på disse seminarene.

Se hele programmet for messen på Bygg Reis Deg.

 

Miljøvennlige valg av byggevarer

ECOproduct er et nøkkelverktøy i det grønne skiftet og grunnlag for BREEAM-NOR-sertifisering.

Onsdag 18. oktober kl 13.00 – 13.45
Hall E, sal 2. Bygg Reis Deg.

 

Produktdata i hele verdikjeden

Forskrift om dokumentasjon av byggevarer – Prodok fra direktoratet for byggkvalitet.

Onsdag 18. oktober kl 17.00 – 17.45
Hall E, sal 3 Bygg Reis Deg.

 

NOBB – produktdata til og for alle

Produktdata i byggenæringens bransjedatabase er åpen og fritt tilgjengelig.

Fredag 20. oktober kl 15.00 – 15.45
Hall E, sal 3 Bygg Reis Deg.

 

Gratis adgang til Bygg Reis Deg

Benytt vår adgangskode for å komme gratis inn på Bygg Reis Deg. Vår erfaring er at det er lurt å skrive ut adgangsbeviset før du reiser på messen, så slipper du å stå i kø.

Koden vår er: JPkRUH. Kopiér koden og gå til registeringen.

 

Aktuelt og nyttig

Arkitekter kan enklere gjøre miljøvennlige materialvalg

Arkitekter får spesialtilgang til unik kilde for miljøvennlige materialvalg via avtale inngått med Norske arkitekters landsforbund.

Les mer