Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Entreprenør/håndverker

Tilgang til produktinformasjon og dokumentasjon gjennom hele byggeprosessen, for å gjøre det enklere å følge gjeldene lover og forskrifter.

 

Forenklet hverdag

Vi tilbyr en digital verktøykasse som forenkler informasjonsflyt alle ledd i byggeprosessen. Det betyr mindre papirarbeid og mer oppmerksomhet om selve byggingen. Informasjon om byggeprosjektet kan deles og distribueres mellom entreprenører, håndverkere og 

 

 

underleverandører, slik at du til enhver tid har alt du trenger for å ivareta gjeldende lover og forskriftskrav. Med all data samlet på ett sted blir dokumentasjon og komplett byggeprosess tilgjengelig ved et enkelt tastetrykk.

 
ofa-illustration

NOBB åpent for alle

For å legge til rette for en transparent digital informasjonsflyt på tvers av hele verdikjeden,  produkt- og informasjonsdatabasen NOBB åpent for hele markedet.

Entreprenør, arkitekt, rådgivere, IT-leverandører og andre som søker etter relevante produktdata til bruk i f.eks BIM, får nå tilgang til all informasjon uten kostnad.

Registrer ny bruker

Registrering

Registrer ny bruker og tilgang til åpen NOBB

Velg type virksomhet

Takk – din bruker er nå registrert.

Av sikkerhetsmessige hensyn har vi nå sendt deg en e-post for å bekrefte at vi har riktig adresse. For å fullføre prosessen følger du bekreftelseskoblingen i e-posten.

Velkommen som bruker av NOBB!

ProsjektDok - Full kontroll gjennom hele prosjektet

ProsjektDok løser entreprenørens behov for å dokumentere produktvalg i hvert enkelt prosjekt, og forvalter produktdokumentasjon gjennom hele byggeprosessen, fra planlegging til overlevering. 

ProsjektDok gjør det enklere for entreprenøren å levere på lov- og markedskrav som stilles til miljø (BREEAM-NOR), kjemikalier (Stoffkartotek/EcoOnline) og FDV-dokumentasjon. 

Les mer.

Aktuelt og nyttig

Arkitekter kan enklere gjøre miljøvennlige materialvalg

Arkitekter får spesialtilgang til unik kilde for miljøvennlige materialvalg via avtale inngått med Norske arkitekters landsforbund.

Les mer