Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Slik lykkes du med utvidede produktdata i NOBB

2 for 1 førstkommende fredag 3. november. Velkommen!

Vi ser en sterkt økende trend hvor aktører i hele verdikjeden av byggenæringen sammenligner produkter, leverandører, priser og søker etter produktegenskaper som de trenger i sine byggeprosjekter. NOBB er den desidert største informasjonsdatabasen, som dekker hele varesortimentet innen bygg. NOBB er derfor den viktigste kanalen for å lykkes med synlighet og tilstedeværelse i byggenæringen i dag og fremover! Byggtjeneste systematisere og lagrer dine utvidede produktdata i NOBB, og distribuerer dette til hele nettverket i byggenæringen gjennom planlegging, bygging og drift.  

Vi ser at leverandørene kan styrke sin konkurransekraft om de utnytter hele potensialet i NOBB, men det er det svært få som i dag gjør.  

Datoer for seminaret og link til påmelding ligger lenger ned på siden. 

Innhold

I dette fagseminaret vil du lære hvordan informasjon om dine produkter i NOBB brukes av alle målgrupper i hele verdikjeden, og veien for å lykkes med nye produktdata som tilfredsstiller behovene i markedet. Seminaret vil illustrere hvordan NOBB brukes som byggenæringens informasjon- og datakilde for kunnskap og valg av produkter i prosjekter under planlegging, PIM, BIM, markedskommunikasjon, netthandel og tradisjonell handel.

Hvorfor velge dette fagseminaret i utvidede egenskaper i NOBB?

  • NOBB er den viktigste kanalen for salg og synlighet i en digital hverdag.
  • Bruken av NOBB er i dramatisk endring, om leverandørene ikke følger utviklingen svekkes konkurransekraften til produktene.
  • Med gode prosesser og fokus på innholdet i NOBB vil du holde deg foran konkurrentene i det konkurranseutsatte markedet.
  • I dette kurset vil du ikke bare få gjennomgang av viktig teori, men også en praktisk tilnærming slik at du forstå betydningen av digital informasjon og vareflyt i hele verdikjeden.
  • Forstå hvilken betydning dataene i NOBB har for digitalisering av byggenæringen.
  Samarbeidspartnere:

 

Hvem passer fagseminaret for?

Fagseminaret passer for eksisterende leverandører og vareeiere i NOBB, som ønsker å selge sine produkter til nå ut til alle potensielle kjøpere og brukere av dine produkter under planlegging, bygging og drift av et objekt. Seminaret er tilpasset både små og store selskaper, slik at alle vil få nyttig kunnskap som de kan bruke videre inn i ulike avdelinger i sin organisasjon.

 

Dato og påmelding

3. november tilbyr vi 2 deltagere for prisen av 1. Velkommen.

10. november

 

Pris: 5900,- eks. MVA, inkl. lunsj. Påmeldingen er bindende.

Fagseminaret varer fra kl. 09.00 til kl. 15.00

 

Kurslokale:

Kurslokalet er hos GS1 Norway på Brynseng i Oslo, Brynsveien 11.


Praktisk tilnærming av verdikjeden i lys av produktegenskaper i GS1 Norway Smart Centre.

 

 

 

Fyll inn din informasjon

Du melder deg på den

Tusen takk

Du er nå påmeldt og en bekreftelse på e-post er på vei.
Følg med på våre hjemmesider for oppdateringer rundt seminaret, vi legger ut fullt program når dette er klart.

(Gå tilbake)