Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Vanskelig å orientere seg i regelverket?

Delta på dette gratis webinaret og lær om hvordan du kan forenkle og effektivisere din hverdag med bruk av det digitale oppslagsverket Byggtjeneste Portalen.

Byggtjeneste Portalen presenterer regelverket på en oversiktlig måte så du raskere finner det du leter etter. Nøkkelen er raske søk og oversiktlige treff.
Ofte kan regelverket være vanskelig å forstå, Byggtjeneste benytter fagfolk til å skrive kommentarer til lovene og mer utfyllende praktiske eksempler innen mange emner.

Det kan være vanskelig å finne ut hvor miljøvennlig en byggevare egentlig er. I Byggtjeneste Portalen kan du søke etter produkter som er miljøvurdert etter en metode kalt ECOproduct. ECOproduct gir en oversikt over miljøbelastningen for å fremstille produktet og er basert på produktets miljødeklarasjon (EPD). ECOproduct kan gi BREEAM-NOR poeng.

I Byggtjeneste Portalen finner du:

  • God oversikt over regelverket
  • Miljøvurderte byggevarer i ECOproduct
  • Kommentarer og emner til regelverket
  • Smart søkemotor

Webinaret er gratis og varer kun 15 minutter

Velkommen!

 

Webinar om Byggtjeneste Portalen
12. oktober kl 09.00 – 09.15

 

 

Et effektiviserende digitalt verktøy

Byggtjeneste Portalen er et viktig verktøy for alle som jobber med bygg. Uansett om du tegner, prosjekterer, produserer eller jobber med saksbehandling av bygg, så vil du ha stor glede av å bruke denne unike portalen.

Pbl for praktikere

ECOproduct

Planserien

Byggenormserien