Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Handel

Gjør informasjon fra hele verdikjeden tilgjengelig for dine kunder – oppdatert, effektivt og koblet opp til leverandøravtaler og kundens Boligmappe.

https://byggtjeneste.no/wp-content/uploads/google37cbf8a8cbb7c2f5-1.html

Økt service – økt fortjeneste

Med tilgang til over 900 000 produkter med spesifikasjoner kan planleggingen av et prosjekt gjøres ned til minste detalj, og kunden gjør all planleggingen i samråd med deg. Isolasjonsevne, bæreevne, brannsikkerhet eller de egenskapene de behøver, kan søkes opp og kryssjekkes mot lovdata og tegninger, og dermed gi et godt kostnadsestimat og minimere sjansene for avvik i byggeprosessen.

 

 

Derfra er veien til handel kort. God service og produktkunnskap gir gode og langsiktige kundeforhold, og våre tjenester gir sammen en totaloversikt med grunndata, produktinformasjon, priser og tilgjengelighet. Innebygd i systemet er også verktøy for effektivt vedlikehold av leverandøravtaler. Kort sagt er dette et system med mange uvurderlige fortrinn.

 

Features

  • All nødvendig dokumentasjon direkte til forbruker
  • Databaser for de forskjellige prosjektene i butikk
  • Tidsbesparende og funksjonelt
  • Samling av prosjektets produktdata gjør det enkelt å finne alternative løsninger under byggeprosessen
  • Effektivt vedlikehold av leverandørkontrakter
  • God produktkunnskap og solid fagkompetanse gir lojale kunder

«Våre tjenester gir til sammen en totaloversikt med grunndata, produktinformasjon, priser og tilgjengelighet.»

 

 

Aktuelt og nyttig

Arkitekter kan enklere gjøre miljøvennlige materialvalg

Arkitekter får spesialtilgang til unik kilde for miljøvennlige materialvalg via avtale inngått med Norske arkitekters landsforbund.

Les mer