Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

Leverandør

Opprett og vedlikehold egen vare- og prisinformasjon slik at produktene blir presentert rett til kundene i et effektivt system slik at de er lett å finne.

 

Bli funnet og valgt

I NOBB kan du legge inn alle grunndata om varen som kundene behøver for salg, logistikk, bestilling, fakturering osv. All vareinformasjon blir kvalitetssikret og strukturert i vår varegruppestruktur. Ved registrering av varer tildeles varene automatisk et nummer. Dette nummeret er unikt for det enkelte produkt, og benyttes videre i hele verdikjeden.

 

 

I byggevarebasen kan man  registrere og vedlikeholde leverandøravtaler. Ved å samle betingelser vedrørende årsavtaler på ett sted blir det enklere å kalkulere priser og holde oversikt.

 

 

ECOproduct

Byggeprosjekter vil i fremtiden ha krav om miljødokumentasjon. Krav til produktegenskaper vil blant annet defineres ut i fra miljøegenskaper og bærekraft. ECOproduct brukes av arkitekter, entreprenører og byggherrer med mål om å ta miljøvennlige materialvalg. 

ECOproduct står sentralt for å oppnå et BREEAM-NOR sertifisert bygg. Som prosjekterende får du mulighet til å velge de mest miljøvennlige byggevarer som finnes på markedet og dermed innfri et stadig strengere miljøkrav.

 

Les mer

Aktuelt og nyttig

Vi søker Produkt- og tjenesteeier

Kandidaten vil jobbe med forretningsutvikling hos kunder og internt. Du vil identifisere kundebehov, og bidra i IT-systemer og datatjenester samt delta i markedslansering sammen med salgs- og markedsavdelingene.

Les mer