Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer

NOBB-konferansen: Gjør produktet ditt synlig for entreprenøren

– Jeg forklarer hvordan en entreprenør går fram når han skal velge produkter til miljøprosjektet sitt, forklarer Ilni Rekstad i Byggtjeneste. Vet du som produsent dette, slipper du at produktet ditt blir forbigått.

Miljødokumentasjon må være lett tilgjengelig. Entreprenørene går raskt videre dersom den ikke er på rett plass til rett tid, forteller Rekstad. Under NOBB-konferansen gir hun en «how to-forelesning» i hvordan entreprenører går fram når de vurderer to ulike produkter opp mot hverandre.

Riktig produktdokumentasjon til riktig miljøkrav, er den enkle resepten.

Ilni Rekstad har gode nyheter til produsentene: – Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror?

Foredraget er en gavepakke til deg som vil gjøre produktet ditt attraktivt for prosjekter som skal sertifisere seg til for eksempel BREEAM-NOR.

– Jeg vil forklare det slik at det blir enkelt og forståelig på NOBB-konferansen, sier Ilni Rekstad i Byggtjeneste.

Les mer om NOBB-konferansen og meld deg på.

 

Om foredragsholderen:

Ilni Rekstad “Hvilke produktdata er entreprenøren opptatt av i et miljøprosjekt” Key Account Manager i Byggtjeneste.

Ilni Rekstad har jobbet som prosjektingeniør i Skanska. Der arbeidet hun med prosjektering av Norges første bygg som oppnådde BREEAM-NOR-godkjenningen Excellent, Schweigaardsgate 21 og 23 i Oslo.

Hun har også har jobbet fem år som rådgiver i Skanska Teknikk med klima, energi og bygningsfysikk med hovedvekt på miljøsertifisering av bygg og anlegg.

 

Aktuelt og nyttig

Arkitekter kan enklere gjøre miljøvennlige materialvalg

Arkitekter får spesialtilgang til unik kilde for miljøvennlige materialvalg via avtale inngått med Norske arkitekters landsforbund.

Les mer