Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Godta Les mer
ofa-illustration

Åpen NOBB - registrering

For å legge til rette for en transparent digital informasjonsflyt på tvers av hele verdikjeden, åpnes produkt- og informasjonsdatabasen NOBB for hele markedet.

Entreprenør, arkitekt, rådgivere, IT-leverandører og andre som søker etter relevante produktdata til bruk i f.eks BIM, får nå tilgang til all informasjon uten kostnad.

Registrer ny bruker

Registrering

Registrer ny bruker og tilgang til åpen NOBB

Velg type virksomhet

Takk – din informasjon er nå registrert.

Av sikkerhetsmessige hensyn har vi nå sendt deg en e-post for å bekrefte at vi har riktig e-post adresse. For å fullføre prosessen følger du bekreftelseskoblingen i e-posten.

Når du har bekreftet e-post adressen, vil du motta brukernavn og passord fra oss i innen 24 timer.

ECOproduct - byggevarens faktiske miljøegenskaper

ECOproduct vurderer byggevarenes faktiske miljøegenskaper basert på en tredjepartsverifisert miljødeklarasjon (EPD), og gir deg mulighet til å velge de miljømessig beste byggevarene på markedet.

ECOproduct benyttes som krav til materialvalg for BREEAM-NOR sertifisering, og brukes av arkitekter, entreprenører og byggherrer med mål om å ta riktige materialvalg i byggeprosessen.

Aktuelt og nyttig

Vi søker Produkt- og tjenesteeier

Kandidaten vil jobbe med forretningsutvikling hos kunder og internt. Du vil identifisere kundebehov, og bidra i IT-systemer og datatjenester samt delta i markedslansering sammen med salgs- og markedsavdelingene.

Les mer